Teippiteatteri

Pelin suunnittelu ja toteutus Milla Hilke, Sofia Koski, Maria Myllykangas
Ohjaajat Milla Hilke, Sofia Koski, Maria Myllykangas

Hauska ja toiminnallinen peli eri ryhmätilaisuuksiin

Teippiteatteri-peli on hauska, jännittävä ja toiminnallinen peli, jossa pienryhmät kisaavat keskenään siitä, kenen joukkue onnistuu keräämään eniten pisteitä suorittamalla erilaisia luovia tehtäviä ja rakentamalla samalla yhdessä unelmiensa teatterin. Yhteistyötä, yllättäviä käänteitä ja maalariteippiä sisältävä peli kutsuu osallistujat heittäytymään ja pitämään hauskaa yhdessä.

Kenelle:

Peli soveltuu esimerkiksi työyhteisöjen virkistyspäiviin kuin myös koululuokille 6.-luokasta ylöspäin. Suositeltu ryhmäkoko on maksimissaan 30 henkilöä. Pelin teema on mahdollista muokata tarpeen mukaan ja räätälöidä yhteisön tarpeita vastaavaksi. Esimerkiksi työyhteisöissä pelin tarina voidaan pyydettäessä muokata yrityksen tarpeisiin, koululuokissa peli voidaan muovata oppiaineen mukaan.

Kesto:

Kertaluontoisessa pelissä kesto voidaan sopia tarpeen mukaan 60-120 minuutin mittaiseksi. Peli on myös mahdollista muokata useamman päivän mittaiseksi kokonaisuudeksi.

Tilatarpeet:

Tilava huone, jossa lattiat tyhjänä tai kalusteet siirrettävissä. Hyviä tiloja ovat esimerkiksi liikunta- ja juhlasalit sekä tilavat luokka- ja neuvotteluhuoneet.