Leo Viking Holmström: Murheita ja Miimikointia

Stand up -koomikko Leo Viking Holmström Murheita ja Miimikointia

Tämä on se tyyppi, joka voitti sen yhden stand up kilpailun niin, että se söi päärynää lavalla. Absurdi. Häpeilevä. Täysin erilainen.

Leo Viking Holmströmin sooloesitys Murheita ja Miimikointia tarjoilee kokeneellekin komiikan katsojalle jotain erityistä. Leo on uuden suomalaisen komiikka-aallon outo lapsi ja lempilintu. Kuin flash mob tutussa kontekstissa – yllättävä ja vaikutuksen tekevä.

”Tämä on esitys, joka sisältää vitsejä, tarinoita ja kuolemaa.” Leo Viking Holmström

”Tämä on kiertue, joka täytyy tehdä ja tuottaa.” Jape Grönroos, stand up koomikko

”Minä maksan, jos se tuottaa tappiota.” Ali Jahangiri, rikas maahanmuuttaja.

Leon vilpitön asenne ja rohkeus ottaa riskejä kehittyäkseen on ihailtavaa. Hän suhtautuu komiikkaan intohimoisesti ja tunteella, vaikka hänen lavaenergiansa onkin suunnilleen sama kuin jäkälällä. Vuoden 2017 Leo teki komiikkaa Lontoossa. Olisi tehnyt pidempäänkin, jos olisi jaksanut.

Leo saa komiikan tekemisen vaikuttamaan samaan aikaan helpolta kuin saippuakuplien puhaltamisen ja toisaalta vaikeammalta kuin arpojen raaputtamisen kyynärpäällä. Leo näyttää siltä, kuin hänet olisi pakotettu lavalle ja palkkioksi luvattu tarroja, mistä hän ei edes tykkää. Ja sitten Leo sanoo jotain, ja on kaikki ymmärtää, että hänet on luotu olemaan lavalla.

Leo on valittu vuoden 2015 uudeksi kyvyksi koomikoiden keskuudessa.

Asunut ja tehnyt komiikkaa Englannissa.

Kong show voittaja 2016

Vuoden tulokas finalisti 2016

 
Liput 10e ja showtime pe 5.10. klo 19:00 Teatteri ILMI Ö:llä.