Jinen Butoh Workshop

Butoh worksop

Peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi!

***

Vierailu Teatteri ILMI Ö:llä! Lämpimästi tervetuloa!

Jinen Butoh Workshop

Teatteri ILMI Ö, Helsinki

10:00-15:00, 27.-29. heinäkuuta.

Intensiivinen kolmipäiväinen Butoh Workshop, sisältäen ryhmän keskeisen rituaalisen loppuesityksen, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittää oma Butoh- tanssi soolo.

Anna Orkolainen – Workshopin ohjaaja,

Jinen Butoh -tekniikaa käyttäen

Gerardo Vitale – Live musiikin säestys

 

Sana ”Jinen” tulee japanin kielestä, joka tarkoittaa ”kaikkea, mikä on luontoakin suurempaa” ja on ääretöntä ilmaisua. Butoh-tanssirituaali johdattaa liikkeen avulla kirkkauden ja pimeyden läpi, sekä mahdollistaa kohtaamaan vaikeitakin hetkiä. Avaudu syvälle sisimpääsi ja saavuta kehon kautta ymmärryksen elämään.

Workshopin tavoitteena on oman liikkeen kehittäminen ja sen löytäminen. Seurauksena, oman soolon luominen, ohjaajan tuella ja avustuksella. Butoh-tanssia voi harrastaa jokainen meistä, sillä tämä tanssi ilmaistaan sisältä ulospäin. Avaudu sisältäpäin ja johdata meidät yhteiseen läsnäoloon.

Anna on Butoh- ja nykytanssin tanssija, pedagogi, koreografi sekä esiintyjä. Toimii aktiivisesti esiintyjänä sekä monien workshoppien ohjaajana suurimmaksi osaksi Saksassa. Kymmenen vuoden aikana, Atsushi Takenouchi Jinen Butoh oppilaana, Anna on tutkinut aktiivisesti omaa ilmaisutapaansa sekä kehittänyt oma koreografista työtään.

Anna löytää inspiraationsa luonnosta, eri elementeistä, näkymättömän ilmaisusta sekä syvästä yhteydestä sisäiseen ja ulkoiseen maailmaan. Kehoa työkaluna käyttäen, antaa mahdollisuuden oppia elämästämme. Tämä tapa toimii inspiraationa sekä syvänä kokemuksena sekä auttaa sisäisessä kasvussa.

Gerardo on italialainen äänitaiteilija, joka asuu Saksassa. Hän yhdistelee analogisia modulaarisia syntetisaattoreita ja efektejä. Hän poimii ääniä luonnosta ja luo syviä, tunteikkaita sekä jatkuvasti kehittyviä äänimaisemia. Hän kokeilee myös rytmejä, kohti tekno- ja downtempomaisia kokemuksia.

Ota yhteyttä: annaorkolainen@gmail.com

www.annaorkolainen.de +49(0)15755670023