Luontokosketus-ympäristötaidehanke päiväkodeissa

25.5.2018

TEATTERITAIDETTA PÄIVÄKODEISSA

Teatteri ILMI Ö. aloittaa Luontokosketus-ympäristötaidehankkeen Koillisella varhaiskasvatusalueella Helsingissä!

Teatteri ILMI Ö:n Luontokosketus-ympäristötaidehankkeen tuotantotyö on aloitettu tänä keväänä 2018. Teatteri ILMI Ö. vie syys- ja lokakuussa 2018 lapsille suunnatut ympäristöaiheiset esityksensä ”Ensikosketus” sekä ”Muovipussimeri” Helsingin koilliselle päivähoitoalueelle. Lisäksi alueen päiväkotien lapset osallistuvat ympäristötaidetyöpajoihin, joissa käsitellään esitysten teemoja, lasten kokemuksia ja havaintoja ympäristöstä ja luonnosta sekä eläydytään luontoon leikin ja teatteritaiteen keinoin.

Luontokosketus-ympäristötaidehankkeeseen liittyy myös ympäristötaidenäyttely Malmi-talossa. Näyttelyn nimi on ”Koti luonnossa”. Näyttely tehdään yhdessä päiväkotien lasten ja henkilökunnan kanssa. Näyttelyn avajaiset ovat ma 5.11. klo 9.30 (vapaa pääsy).

Teatteri ILMI Ö. myös kouluttaa koillisen alueen päivähoitohenkilöstöä teatteritaiteen mahdollisuuksista luonto- ja ympäristöteemojen käsittelyssä.

Teatteri ILMI Ö:n työryhmä: Anne Korhonen, Minna Savin, Outi Sädekallio-Snellman. Lisäksi esityksissä vierailijat Maria Myllykangas, Milla Hilke ja Johannes Saljas.

Luontokosketus-ympäristötaidehanketta tukevat Tiina ja Antti Herlinin säätiö, Taiteen edistämiskeskus sekä Helsingin kaupunki.

Lisätietoa hankkeesta ja yhteydenotot