Teatteri ILMI Ö:n tila-  vuokraa itsellesi IsoRobalta pieni pala Roomaa!

”Oi, täältä sisäpihalta löytyy tämmöinen ihana, tunnelmallinen ullakkoteatteri, kun kiipeää portaat ja astuu sisälle teatterin valoihin! Tämähän on ihan kuin pieni pala Roomaa!”, näin huudahti eräs vuoden 2016 Lasten – ja nuorten ILMIFESTAREIDEN vierailija astuessaan sisään ILMI Ö:n tilaan.

Tilamme on vuokrattavissa silloin, kun emme itse sitä tarvitse. Vuokraa siis meiltä itsellesi pieni pala Roomaa! Vapaita aikoja on sekä arkisin että viikonloppuisin-  sekä päiväaikaan että iltaisin. Tila sopii erityisesti harjoitus- ja koulutustoimintaan ja esitystilaksi pienille esityksille tai tapahtumille.

Tilassa ei ole varsinaista eteistä, vaan naulakkonurkkaus on heti sisääntulon yhteydessä. Teatterisalin koko on 8m x 8m, ja katsomopaikkoja on 20-30. Teatterisalissa on käytettävissä teatterin pieni valo- ja äänikalusto. Teatterisalista on kulku ”back stagelle”, josta löytyvät WC, keittiönurkkaus ja pieni toimisto. Nämä tilat ovat myös vuokralaisten käytössä.

Päiväaikaan tila on rauhallinen, mutta ke-la iltaisin Teatteri ILMI Ö:n alapuolella toimiva karaokebaari Swengi luo tilaan vaihtelevaa musiikillista äänimaisemaa. Yleisimmin musiikki alkaa vasta klo 21 eteenpäin, mutta yksittäisinä iltoina alakerran musiikki voi kantautua näyttämölle jo klo 19. Siksi iltojen esitystoiminta ajoittuu yleensä aikavälille 18-21, ja täyttä hiljaisuutta vaativille esityksille tila sopii vain päiväaikaan.

Vuokraushinnat: 30 € /harjoitustunti, 40 € /esitystunti

Pidemmät vuokrakausien hinnat ovat erikseen neuvoteltavissa.

KESÄHINNAT:  Teatteri ILMI Ö. viettää kesälomaa. Jos sinä et vietä, tuo itsesi ja toimintasi tilaamme edulliseen kesähintaan!

Yhteydenotot ja tarkemmat tiedustelut