TARINOITA RIVIEN VÄLISTÄ

Tarinoita Rivien Välistä on Teatterikoulu ILMI Ö:n esitys toivosta ja sen etsimisestä. Esitys koostuu välähtävistä hetkistä ja erilaisten ihmisten tarinoista toivon ja toivottomuuden keskellä.

Missä kirjailija näkee toivoa? Kohtaavatko ihmisten ajatukset toivosta? Miten toivottomuuden tilasta voi päästä eteenpäin? Miten toivo näkyy ihmisten välillä? Mikä luo maailmaan toivoa ja toivottomuutta?

Näitä kysymyksiä olemme pohtineet yhdessä nuorten kanssa teatterin menetelmin. Kaikesta materiaalista on devising-menetelmällä luotu tämä esitys. Mukana prosessissa on Teatterikoulu ILMI Ö:n sekä Vuoniityn peruskoulun oppilaita. Musiikista vastaa Resonaarigroup, visuaalisesta materiaalista Puistolan koulun kuvataideryhmän oppilaat ja opettajat yhdessä av-suunnittelija Matti Snellmanin kanssa. Puvustukseen ovat nuorten lisäksi osallistuneet Etelä-Suomen käsityö- ja muotoilukoulu Taiton oppilaat ja opettajat. Kokonaisuuden ohjaamisesta ovat vastanneet Teatterikoulun opettajat Anne Korhonen ja Outi Sädekallio-Snellman.

Tarinoita Rivien Välistä -esityksen kuvat

Kuvat: Matti Snellman

Tarinoita Rivien Välistä -esitykset ovat Teatterimuseossa Ruoholahdessa (Tallberginkatu 1)

Ti 3.5. klo 17.30
Ke 4.5. klo 10, 13 ja 17.30
Kesto n. 1 tunti 15 minuuttia

Esityksiin on vapaa pääsy.

Paikkavaraukset: teatteriopetus@teatteri-ilmio.fi, 040-8391683
Lisätiedot: www.teatteri-ilmio.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Esitys on osa Teatterikoulu ILMI Ö:n teatteritaiteen perusopetuskoulun kolmevuotista TOIVO-kehittämishanketta, jota on tukenut Helsingin kaupunki.

Hankkeessa on tehty myös TOIVO-kuunnelma, jonka voit kuunnella tästä

TOIVO-kuunnelman käsiohjelma

TOIVO-kuunnelman opettajamateriaali