MARHABA! Teatteria vastaanottokeskuksen nuorten kanssa

MARHABA! on Taiteen edistämiskeskuksen tukema hanke, jonka Teatteri ILMI Ö. toteuttaa yhteistyössä Suomen punaisen ristin kanssa syksyllä 2016.
Hankkeen tarkoitus on tuoda teatteriharrastus vastaanottokeskuksen nuorten pariin, antaa heille mielekästä tekemistä ja toimia osana kotouttamista ja suomenkielen oppimista.

Teatteri ILMI Ö. on perustanut teatteriryhmän alaikäisille vastaanottokeskukseen. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa syksyn 2016 ajan ja kaikki keskuksen asukkaat ovat tervetulleita osallistumaan. Kursseilla harjoitellaan itseilmaisua, leikitään ja pelataan, sekä tehdään pieniä esityksiä.

Lisäksi vastaanottokeskuksen kurssilaiset pääsevät tutustumaan Teatteri ILMI Ö:n tiloihin Helsinkiin, osallistuvat lokakuussa 2016 teatterilla pidettävään Ilmifestivaaliin ja tutustuvat Teatteri ILMI Ö:n teatterikoulun oppilaisiin ja toimintaan.

MARHABA! on Teatteri ILMI Ö:n pilottihanke yhteistyöhön maahanmuuttajien kanssa. ILMI Ö. toivoo yhteistyölle pitkää ikää ja jatkohankkeita tulevaisuudessa.