KOHTAAMISIA JA KOHTAAMATTOMUUTTA

***
Yhteisöteatterihankkeemme ryhmänäyttely Kohtaamisia ja Kohtaamattomuutta sai jatkoaikaa Lapinlahden Lähteen käytävägalleriassa 7.7.21 asti!
 
Tuula Vuolle laulaa näyttelyyn liittyen kaksi Schubertin laulua Lapinlahden Lähteellä sunnuntaina 20.6. klo 12.30 ja 13 sekä keskiviikkona 7.7. klo 14.15.
 
Lämpimästi tervetuloa!!!
***
 
Kohtaamisia ja kohtaamattomuutta -ryhmänäyttely Lapinlahden Lähteen Käytävägalleriassa 22.5. – 7.7.2021 (Lapinlahdenpolku 8, Helsinki). 
 
Näyttely on syntynyt Teatteri ILMI Ö:n Klassikko(i)lla on asiaa – yhteisöteatterihankkeen osallistujien tekemistä teoksista. Prosessiin osallistujat ovat kaikki kalasatamalaisia, eri-ikäisiä eläkeläisiä. Näyttelyn teosten teemoiksi muodostuivat identiteetti ja korona-ajan vaikutus siihen, selviytyminen sekä kohtaaminen ja kohtaamattomuus.
 
Klassiko(i)lla on asiaa -yhteisöteatterihanke elää ja hengittää tätä hetkeä. Hanke toteutettiin korona-aikana 2020-2021 yhteisten Zoom-tapaamisten sekä yksilö- ja pienryhmätyöskentelyn. Osa tekijöistä oli jo itsenäisesti työstänyt näyttelyssä olevia teoksiaan ennen hanketta ja otti ne jatkotyöstämisen ja yhteisen dialogin välineiksi.
 
Näyttely on osa Mental Health Art Week-tapahtumaa ja Lapinlahden kukkaisviikkoja (17.5.-31.5.).
 
Lämpimästi tervetuloa!
 
Kohtaamisia ja kohtaamattomuutta -ryhmänäyttelyn tekijät:
Pirjo Akkanen, Heidi Johanna Sandborg, Riitta Virkki ja Tuula Vuolle
sekä Kuviskerholaiset: Tuula Andersin, Anu Haraala, Tiiu Mager, Riitta Nikkilä, Elle Palmpuu-Raikaa, Liisa Vähäjylkkä
 
Klassiko(i)lla on asiaa -hankkeen vastuutaiteilijat:
Anne Korhonen, Tanja Parantainen, Outi Sädekallio-Snellman
 
Näyttely on osa Mental Health Art Week-tapahtumaa ja Lapinlahden kukkaisviikkoja (17.5.-31.5.).
 
Lämpimästi tervetuloa!
 
Hanke on mahdollistunut Helsingin kaupungin ja Taiteen edistämiskeskuksen toiminta-avustusten sekä Lapinlahden Lähteen tuella.
 
Kuva:
Riitta Virkki: Koronalintu