Koti Luonnossa -näyttely

 

Teatteri ILMI Ö. toteutti Luontokosketus-ympäristötaidehankkeen Helsingin Latokartano-Malmi-Pukinmäki varhaiskasvatusalueen kahdentoista päiväkodin esikouluryhmässä syys- ja lokakuun 2018 aikana. Käynnissä oleva ilmastonmuutos on seurausta ihmisen omasta toiminnasta. Tarvitsemme uudenlaista suhdetta kuluttamiseen, kasveihin ja eläimiin. Luontokosketus-ympäristötaidehankkeen tavoitteena oli lisätä lasten ja aikuisten tietoisuutta omien toimien vaikutuksesta luontoon teatterin, taidetyöskentelyn ja leikin avulla. Tavoitteena oli myös lisätä arvostavaa suhtautumista ympäristöön ja toisiin ihmisiin.

Teatteri ILMI Ö:n Luontokosketus-ympäristötaidehankkeessa oli mukana seuraavien päiväkotien esikouluryhmät: Pk Aapiskukko, Pk Kamomilla, Pk Maarianmaa, Pk Pehtoori, Pk Pihlajamäki, Pk Poutapilvi, Pk Nuotti, Pukinmäen ryhmä, Pk Sinivuori, Pk Takatasku, Pk Tilhi, Pk Vikkeri, Pk Ylä-Malmi. Lisäksi hankkeeseen osallistui Koillisen varhaiskasvatusalueen ekoverkosto.

Hankkeen lopuksi Teatteri ILMI Ö. valmistaa yhdessä Luontokosketus-ympäristötaidehankkeessa mukana olleiden päiväkotien sekä Koillisen päivähoitoalueen ekoverkoston kanssa ympäristötaidenäyttelyn ”Koti Luonnossa” Malmitalon parven näyttelytilaan. Päiväkotiryhmien lapset ja henkilöstö saivat tuunattavakseen kodin huonekaluja ja esineistöä luonnon materiaaleilla ja luonnosta inspiroituen. 

KOTI LUONNOSSA -näyttely
Malmitalon parven näyttelytila, 2. krs.
5.-14.11.2018
(ma-pe 9-20, la 10-18, su 10-17)

Lämpimästi tervetuloa!

Teatteri ILMI Ö:n työryhmä: Anne Korhonen, Minna Savin, Outi Sädekallio-Snellman, Matti Snellman (vier.)

Luontokosketus-ympäristötaidehanketta tukevat:
Tiina ja Antti Herlinin säätiö, Taiteen edistämiskeskus, Helsingin kaupunki

Kiitos: Marjo Välimäki-Saari, Katja Järviölä, Ulla Peitsaari, Luontokosketus-ympäristötaidehankkeeseen osallistuneet päiväkodit, Koillisen varhaiskasvatusalueen ekoverkosto, Mirka Nokka, Malmitalo, Matti Snellman, Helmi Snellman, Anna Rainio, Päiväkoti Meripirtin ryhmä Korallit