PRINSESSAN SIIVET

OHJAUS Anne Korhonen ja Minna Savin
KÄSIKIRJOITUS Anne Korhonen ja Minna Savin Kaarina Helakisan sadun pohjalta
ESIINTYJÄT Anne Korhonen ja Minna Savin
VISUAALINEN SUUNNITTELU Työryhmä
ÄÄNI- JA VALOSUUNNITTELU Työryhmä
KENELLE 4-10 -vuotiaille ja koko perheelle
ESITYKSEN KESTO 30 min
TYÖPAJA Mahdollisuus työpajaan 30-90 min
ESITYSTILA 4m x 4m
PYSTYTYSAIKA 1h
PURKUAIKA 1h
ESITYS ON KIERTÄVÄ Tilattavissa päiväkoteihin, leikkipuistoihin, kulttuuritaloihin ja muihin soveltuviin tiloihin

Prinsessan siivet- esitys kertoo lapsen vahvuudesta, omapäisyydestä ja rohkeudesta pitää kiinni omista näkemyksistään. Esityksessä satu muuttuu teatteriksi, jota kerrotaan varjo-, esine- ja nykyteatterin keinoin.  Lavastuksena on teltta, joka on täydellinen, pieni teatteri.

Teatteriteltta on konsepti, jossa esitetään vuosittain vaihtuvia näytelmiä. Ensimmäinen esitys on Kaarina Helakisan sadun pohjalta valmistettu Prinsessan siivet. 

Teatteriteltan esitys soveltuu hyvin pienten lasten ensimmäiseksi kokemukseksi teatterista, myös erilaisista kulttuuritaustoista tuleville lapsille voidaan tehdä tutuksi lastenkulttuuria Teatteriteltan avulla.

Teatteriteltta on myös yleisötyö- ja taidekasvatusväline. Esityksen jälkeen Teatteri ILMI Ö:n työryhmä ohjaa teatterityöpajan. Työpajan tavoitteena on tutustuminen teatteritaiteeseen, sen eri tyylilajeihin ja osa-alueisiin. Tavoitteena on tukea leikkiä ja mielikuvitusta teatterin keinoin, tutustuttaa satujen ja tarinoiden dramaturgiaan ja niiden käyttämiseen ilmaisun tukena. Tavoitteena on luoda elämyksellinen ja kokemuksellinen tila, jossa lapset ovat aktiivisia toimijoita. Työskentely on kokemuksellista, elämyksellistä, dialogista ja yhteistoiminnallista. Työpaja kesto on 30-90 minuuttia.