Juhlat Metsässä

Esiintyjät: Mustikka-pupu: Minna Savin/ Outi Sädekallio-Snellman
Kaveri ja Roskaaja-retkeilijä: Anne Korhonen/Minna Savin
Käsikirjoitus ja ohjaus: Anne Korhonen, Minna Savin, Outi Sädekallio-Snellman
Puvustus: Työryhmä
Kenelle: Päiväkoti-ikäisille ja koko perheelle
Kesto: 30 min - 45 min.
Esityspaikka: Esitys tapahtuu ulkona ja on sovellettavissa kaikenlaisiin ympäristöihin
Yleisöä: n. 20 hlöä/esitys

Juhlat metsässä on mukaansa tempaava,  toiminnallinen yleisöä osallistava esitys. Esityksen kaveri ja Mustikka-pupu kohtaavat lapset ja aikuiset ulkona ja johdattavat heidät mielikuvituksellista reittiä pitkin Mustikka-pupun kotiin lähiympäristöön.

Yhdessä yleisön kanssa tutustutaan Mustikan upeaan kirjahyllyyn ja lelulaatikkoon ja päästetään mielikuvitus valloilleen. Uusien ystävien kunniaksi vietetään myös riemukkaat juhlat, joista ei puutu musiikkia, tanssia, juhlaherkkuja eikä leikkiä! Perustetaanpa myös metsäneläinten soinnukas kuorokin!

Kesken kaiken roskaaja-retkeilijä ilmaantuu paikalle ja yhdessä saadaan miettiä kierrätystä ja opastaa retkeilijää. Ja sitten juhlat voivat jatkua yhdessä tehtyjen ympäristötaideteosten merkeissä!

Juhlat metsässä -osallistava esitys on kokemuksellinen, elämyksellinen, yhteistoiminnallinen, liikunnallinen sekä lasten ja aikuisten mielikuvitusta monin tavoin aktivoiva riemukas esitys.

Juhlat metsässä kuuluu Teatteri ILMI Ö:n kokonaisuuteen Espoon kaupungin Kulttuurikurkkauksessa ja kiertää Espoon päiväkoteja syksyllä 2023 ja keväällä 2024.

Tervetuloa mukaan!