TEATTERI ILMI Ö.

– todellinen teatterihybridi, jonka toiminnassa yhdistyvät erilaiset teatterityön muodot

Teatteri ILMI Ö:n missio on luoda uutta lasten- ja nuortenteatteria ja kulttuurista vanhustyötä, sekä kehittää teatterin osallistavia työtapoja ja yleisötyötä.

Meillä on esityksiä eri kohderyhmille: lapsille, nuorille, aikuisille ja vanhuksille. Teemme taidehankkeita ja yleisötyötä: yhteisöteatteria, osallistavaa teatteria, teatterityöpajoja, draamaa, koulutuksia sekä kulttuurin ja hyvinvoinnin yhdistäviä projekteja.

Teatterikoulumme antaa laajanoppimäärän mukaista opetusta lapsille ja nuorille teatteritaiteessa. 

Kerro meille mitä tarvitset, tarjoamme mielellämme teatterialan ammattitaitoamme ja kehitämme kanssasi ratkaisun. Kysy lisää!

 

 

 

 


Teatteri ILMI Ö:n toimintamuodot

 

Teatteriosuuskunta ILMI Ö.  syntyi halusta perustaa työyhteisö, jossa voi laaja-alaisesti toteuttaa teatteritaidetta. Osallistavan teatterin pioneerina ja teatterin moniottelijana teatterimme on tehnyt omaleimaista, yhteisöllistä ja osallistavaa taidetta 18 vuotta!

 

 

 

Useat esityksemme ovat rakentuneet työryhmäohjauksella, joka on meille ominainen taiteellisen työskentelyn väline.  Työryhmätyöskentely antaa mahdollisuuden kaikkien ryhmän taiteilijoiden näkökulmien ja luovuuden esiin tulemiseen teoksissa.

Lastenteatterina meillä on pienimuotoisten helposti liikuteltavien esitysten lisäksi visuaalisia teatteritekniikkaa tarvitsevia esityksiä, jotka toimivat parhaiten teatteritilassa.  Tutustu esityksiimme.

 

 

Taidehankkeissa teatteri on myös yhteisöllisen kohtaamisen paikka. Taidehankkeissa osallistujat työskentelevät yhdessä taiteilijoiden kanssa erilaisista aiheista lähtien. Katso lisää.

 

Haluamme mahdollistaa lapsille ja nuorille teatterin harrastamisen tarjoamalla heille teatteritaiteen perusopetusta ja pitämällä teatterikerhoja kouluissa. Lisätietoja Teatterikoulun sivuilla. 

Aikuisille järjestämme teatterikursseja. Ohjelmistossamme on myös valmiita koulutuspaketteja työyhteisöjen, järjestöjen ja koulujen tarpeisiin. Tutustu  koulutustarjontaan!

 

Vuokraamalla teatteritilaamme saamme vieraaksemme kiinnostavia teatteriryhmiä ja toimijoita. Tutustu vierailuesityksiin. Tilanvuokrauksesta kiinnostuneille löytyy lisätietoja täältä.

Kysy lisää toiminnastamme!

 

Teatteri ILMI Ö.

pähkinänkuoressa

ammattiteatteri

perustettu 2002

yritysmuodoltaan osuuskunta, jossa on 16 jäsentä