TEATTERI ILMI Ö.

– todellinen teatterihybridi, jonka toiminnassa yhdistyvät erilaiset teatterityön muodot

Meillä on esityksiä eri kohderyhmille: lapsille, nuorille, aikuisille ja vanhuksille. Teemme taidehankkeita ja yleisötyötä: yhteisöteatteria, osallistavaa teatteria, teatterityöpajoja, draamaa, koulutuksia sekä kulttuurin ja hyvinvoinnin yhdistäviä projekteja.

Teatterikoulumme antaa laajanoppimäärän mukaista opetusta lapsille ja nuorille teatteritaiteessa. 

Kerro meille mitä tarvitset, tarjoamme mielellämme teatterialan ammattitaitoamme ja kehitämme kanssasi ratkaisun. Kysy lisää!

 

 

 

 


Teatteri ILMI Ö:n toimintamuodot

 

Teatteriosuuskunta ILMI Ö. syntyi halusta yhdistää teatteri-ilmaisun ohjaajan työkenttä yhteen työpaikkaan.  Siksi toimintamme on ollut laaja-alaista alusta saakka. Soveltavan teatterin pioneerina ja teatterin moniottelijana teatterimme on tehnyt omaleimaista, yhteisöllistä ja osallistavaa taidetta 16 vuotta!

 

 

 

Useat esityksemme ovat rakentuneet työryhmäohjauksella, joka on meille ominainen taiteellisen työskentelyn väline.  Työryhmätyöskentely antaa mahdollisuuden kaikkien ryhmän taiteilijoiden näkökulmien ja luovuuden esiin tulemiseen teoksissa.

Lastenteatterina meillä on pienimuotoisten helposti liikuteltavien esitysten lisäksi visuaalisia teatteritekniikkaa tarvitsevia esityksiä, jotka toimivat parhaiten teatteritilassa.  Tutustu esityksiimme.

 

 

Taidehankkeissa teatteri on myös yhteisöllisen kohtaamisen paikka. Taidehankkeissa osallistujat työskentelevät yhdessä taiteilijoiden kanssa erilaisista aiheista lähtien. Katso lisää.

 

Haluamme mahdollistaa lapsille ja nuorille teatterin harrastamisen tarjoamalla heille teatteritaiteen perusopetusta ja pitämällä teatterikerhoja kouluissa. Lisätietoja Teatterikoulun sivuilla. 

Aikuisille järjestämme teatterikursseja Studio Roba nimikkeen alla. Ohjelmistossamme on myös valmiita koulutuspaketteja työyhteisöjen, järjestöjen ja koulujen tarpeisiin. Tutustu  koulutustarjontaan!

 

Vuokraamalla teatteritilaamme saamme vieraaksemme kiinnostavia teatteriryhmiä ja toimijoita. Tutustu vierailuesityksiin. Tilanvuokrauksesta kiinnostuneille löytyy lisätietoja täältä.

Kysy lisää toiminnastamme!

 

Teatteri ILMI Ö.

pähkinänkuoressa

ammattiteatteri

perustettu 2002

yritysmuodoltaan osuuskunta, jossa on 16 jäsentä