KORJAA MEIDÄT KAABELSSON

Käsikirjoitus Jari Rättyä
Näyttelijät Anne Korhonen, Kaisa Koskinen, Katri Mehto, Jari Rättyä, Heikki Tani, Antrei Riukula
Ohjaus työryhmä
Musiikki Jari Rättyä
Musiikin äänitys Mikko Majanen
Lavastus ja puvustus Anne Korhonen ja työryhmä
Valosuunnittelu Kaisa Koskinen
Valoajot Maria Myllykangas
Graafinen suunnittelu Matti Snellman
Työpajojen ohjaus työryhmä
Esityksen kesto 1 h 15 min

– Kulutuskriittinen kybertrilleri nuorille, joka herättää kysymyksiä suunnitellun vanhenemisen moraalista.

 Katso kuvia esityksestä

Katso kooste esityksestä

Esitys sijoittuu Molokiaan, joka on palavan muovin tuoksuinen maa. Molokiassa yksinkertaisimmatkin työt on laitteistettu, teknologian kertakäyttöisyys ja jatkuva ohjelmistopäivittäminen ovat saavuttaneet absurdin lakipisteensä ja tavarat ovat rikki tai vanhentuneita jo kaupan hyllyille saapuessaan.

 Tässä maailmassa seikkailee Sissy Kaabelsson, kyber-ajan Jeanne D’Arc, nuori nainen, jolla on ääni päässään (nimittäin Molokkisen siru, josta hän haluaa päästä eroon!) Hän etsii käsiinsä vanhemman sisarensa Orppa Kaabelssonin, teknologian ihmelapsen ja Molokkisen Imperiumin insinöörin, jonka nerouden Sissy yrittää nyt valjastaa ekologisesti kestävämpään käyttöön. Molokia ei tietenkään katso tällaista toimintaa hyvällä ja sisarusten perään lähetetään Imperiumin verihurtta, tosi-tv-tähti Xander. Sissy ja Orppa pakenevat henkensä kaupalla kaikista epätodennäköisimmän liittolaisen luo…

kuva_8.jpg

Työpaja: esitykseen voidaan liittää ”Lampunhenki” –työpaja (45 min.). Työpaja voidaan toteuttaa oppilaitoksen omassa tilassa tai Teatteri ILMI Ö:llä yhdelle luokalle kerrallaan. Työpajassa tutkitaan teatterin keinoin omaa suhdetta kuluttamiseen ja visioidaan tulevaisuuden maailmaa.

Lue juttu Skenet-verkkolehdestä

 

skr_vihrea_1.gif

uff_secondhand_2.jpg

varta_3d_4c_neg_medium.jpg

kk_logo_rgb.jpg

ely_logo.jpg

ym_logo_rgb.jpg

kulke.jpg